Vacatures

ZO!34 is altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij de nieuwe presentator van ZO!34? De beste technicus van Zuidoost-Drenthe of misschien maak jij de meest fantastische videocontent? Wij zijn op zoek naar jou!

De vrijwilligers en betaalde krachten van ZO!34 zorgen ervoor dat Zuidoost-Drenthe op de hoogte blijft van wat in de regio gebeurt. Zowel op gebied van nieuws, als evenementen en muziek. Daarnaast blijkt ZO!34 een kweekvijver voor talent. Zo stroomden onze vrijwilligers uit naar RTV Drenthe, SLAM!, Qmusic, NPO Radio 2 en NPO 3FM. We zijn een relatief jonge omroep, maar zijn ook zeker op zoek naar vrijwilligers die de leeftijd omhoog schroeven. Ervaring is meer dan welkom! We vinden het vooral belangrijk dat je jouw tijd en passie in de omroep wilt stoppen.

Momenteel zijn we onder andere op zoek naar presentatoren, cameramensen, nieuwsredacteuren, social medewerkers en stagiaires video/multimedia (vrijwilligersfuncties). Uiteraard zijn open sollicitaties ook welkom!

ZO!34 Sport

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers die de afdeling Sport van onze omroep willen ondersteunen. Er zijn mogelijkheden om intern te worden opgeleid tot presentator, verslaggever, technicus en regisseur bij ZO!34 Sport.

Profiel

- Je hebt een passie voor sport
- Je werkt nauwkeurig
- Je bent enthousiast en gemotiveerd om ZO!34 Sport tot een groot succes te maken!
- Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie

Solliciteren

Vind jij het leuk om een voetbalwedstrijd te verslaan? Of ben jij groot handbalfan en wil je E&O of Hurry-Up op ZO!34 brengen? Stuur dan een mail naar vacature@zo34.nl met je cv en motivatie.

Presentator m/v

ZO!34 is per direct op zoek naar een vrijwillige presentator m/v voor verschillende programma's die de omroep brengt. Momenteel zenden we doordeweeks van 17.00u tot 22.00u live programma’s uit, maar dit willen we graag uitbreiden.

Profiel

- Je vindt het leuk om het lokale nieuws te brengen
- Je bent een vlotte prater
- Je bent goed met taal en kan schrijven in je eigen woorden
- Je werkt nauwkeurig
- Je bent creatief in het vinden van onderwerpen
- Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie

Solliciteren

Zit je graag achter de microfoon en wil je het ZO!34-team komen versterken? Mail je motivatie en cv naar vacature@zo34.nl

Cameraman/-vrouw

ZO!34 is per direct op zoek naar een vrijwillige cameraman of -vrouw om de tv-redactie van ZO!34 te versterken.

Werkzaamheden

Als cameraman of -vrouw voor ZO!34 werk je op vrijwillige basis en werk je aan de hand van een rooster of vooraf gemaakte afspraken aan filmprojecten van ZO!34. Dit gaat niet alleen om YouTube-filmpjes, maar ook om programma's die ZO!34-tv produceert of live verslagen die de omroep brengt. Hiermee kan je denken aan projecten als het Glazen Huis Emmen, Gouden Pijl, de tv-serie ZO! Veel Te Doen en korte nieuwsitems. Er zullen verschillende vergaderingen plaatsvinden over deze projecten met de mensen die hiermee betrokken zijn, daarnaast werk je onder een eindredacteur en hoofdredacteur die over ZO!34-tv gaan. ZO!34 heeft een gemoedelijke maar ook professionele sfeer waar binnen alle afdelingen nauw met elkaar samenwerken. Daarnaast is het ook een omgeving waarin je veel kennis en ervaring op doet en openstaat voor eigen initiatief.

Profiel

- Je hebt ervaring met het werken met een camera
- Je hebt ervaring met het monteren van camerabeelden in Adobe Premiere Pro
- Je kan goed werken in een team
- Je werkt nauwkeurig
- Je hebt interesse in het regionale nieuws dat ZO!34 brengt
- Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie

Solliciteren

Is filmen je passie en wil je deze passie tot uiting brengen bij ZO!34? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@zo34.nl.

Nieuwsredacteur m/v

ZO!34 is per direct op zoek naar een vrijwillige nieuwsredacteur m/v om de nieuwsredactie van zo34.nl en de kabelkrant te versterken.

Werkzaamheden

Als nieuwsredacteur voor ZO!34 werk je op vrijwillige basis en schrijf je 1 à 2 dagen in de week nieuwsberichten voor zo34.nl en de kabelkrant van ZO!34. Op deze dagen werk je voornamelijk thuis, maar dit kan ook vanuit de studio. Je zoekt zelf het belangrijkste en meest recente nieuws uit Zuidoost-Drenthe op en schrijft minimaal drie tot vijf nieuwsberichten. Daarnaast woon je een aantal keer per jaar een vergadering bij met de rest van de redactie. Hierin wordt onder andere het gedane werk besproken, worden verbeterpunten gezocht, en is er altijd ruimte voor initiatief. Weet je niet hoe je nieuws moet zoeken of hoe je nieuwsberichten moet schrijven, maar voldoe je wel aan het profiel? Geen probleem. Alle nieuwsredacteuren bij ZO!34 krijgen een cursus nieuwsberichten schrijven, waarin de kneepjes van het vak je geleerd worden.

Profiel

- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal
- Je kunt veel vertellen met weinig woorden
- Je hebt affiniteit met het nieuws uit gemeente Emmen en gemeente Coevorden.
- Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie

Solliciteren

Ben jij de nieuwsredacteur die wij zoeken? Mail je motivatie en vacature@zo34.nl.

ZO!34 Social Media-redacteur

Ben jij een kei met teksten, creatief, nieuwsgierig en hou jij van Social media? Kom dan het Social team van ZO!34 versterken! We zijn per direct opzoek naar team leden die zelfstandig kunnen werken, flexibel zijn en die het leuk vind om Zuidoost-Drenthe in de gaten te houden.

Profiel

Je bent een creatief persoon en kan van elk bericht een ZO!34 twist aangeven.

  • Je hebt verstand van Facebook, Instagram en Twitter.
  • Je weet wat er in de omgeving/ doelgroep speelt
  • Je bent flexibel.
  • Je vindt het leuk om met een team de omroep op social gebied naar een hoger niveau te dragen.
  • Je vindt het leuk om tijdens evenement live aanwezig te zijn voor het maken van vlogs, stories, liveblog of tweets.
  • Je werkt nauwkeurig.
  • Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie

Solliciteren

Voel jij je aangesproken? Mail dan direct met je motivatie en cv naar vacature@zo34.nl!

Open sollicitatie

Wil je graag bij ZO!34 werken als vrijwilliger, maar staat er geen vacature bij die jou aanspreekt? ZO!34 is altijd blij met meer vrijwilligers! Stuur een mail naar vacature@zo34.nl met je motivatie en cv.