Stages

ZO!34 is naast vrijwilligers ook altijd op zoek naar stagiaires. Over het algemeen zijn dit stagiaires die ervaring hebben met video en multimedia, maar mocht jij een andere specialisatie hebben dan mag je ook solliciteren. We zullen dan per geval kijken of je binnen onze organisatie past. ZO!34 is een erkend stagebedrijf, met een gezellige sfeer waar je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Qua tijden zijn we erg flexibel, dat betekent dat je soms ook in het weekend stage moet lopen maar daar staat tegenover dat je doordeweeks dan minder dagen stage hebt. In principe mag je zelf je uren plannen, als je maar aan je uren komt en je werk doet.

Stagiaire(s) video/multimedia m/v

ZO!34 is per direct op zoek naar een stagiair video/multimedia m/v om de tv-redactie van ZO!34 te versterken.

Werkzaamheden

Als stagiair bij ZO!34 ga je aan de slag als cameraman/-vrouw en editor van ons TV-programma Van Goede Grond en video-reportages voor op ons YouTube-kanaal. Je gaat op pad met een presentator, bedenkt samen een creatieve invalshoek voor een video-item en monteert het item in Adobe Premiere. Bij ZO!34 krijg je als stagiair volop de kans om je zo breed mogelijk te ontwikkelen en maximale praktijkervaring op te doen.

Profiel

- Je volgt een MBO4-opleiding in de richting van video of multimedia

- Je bent op zoek naar een leuke stage met veel kansen om jezelf te ontwikkelen

- Je hebt een rijbewijs

- Je moet minimaal 8 weken stage lopen

Solliciteren

Ben jij de stagiair waar wij naar op zoek zijn? Mail je motivatie en cv naar vacature@zo34.nl.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons stagelopen, maar ben je niet zo'n held met video en multimedia? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen voor een stage, bijvoorbeeld voor de nieuwsredactie of social media. In overleg is veel mogelijk.

Profiel

- Je bent op zoek naar een leuke stage met veel kansen om jezelf te ontwikkelen

- Je moet minimaal 8 weken stage lopen

Solliciteren

Denk jij dat jij een goede aanvulling bent op ons team en wil je tijdens je stage worden uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar vacature@zo34.nl.