Werken bij ZO!34

ZO!34 is altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij de nieuwe presentator van ZO!34? De beste technicus van Zuidoost-Drenthe of misschien maak jij de meest fantastische videocontent? Doe jij altijd verslag vanaf de bank als je naar een sportwedstrijd kijkt? Of lijkt het je gewoon heel leuk iets te doen in de media? Wij zijn op zoek naar jou! Als je eerst wat meer wilt weten over het vrijwilligerswerk en de omroep, lees dan vooral verder. Liever direct sollicteren? Stuur ons een mail naar vacature@zo34.nl met wat je wil doen en waarom!

Geen ervaring nodig!?

Belangrijk om te weten is dat je bij ZO!34 geen ervaring nodig hebt om vrijwilliger te worden. Een gezonde dosis motivatie is wel belangrijk en natuurlijk wat tijd in je week die je kan besteden aan je vrijwilligerswerk. De kneepjes van het vak leer je van je collega's! Het enige wat we eisen is dat je minimaal zestien jaar bent, we hebben geen maximum leeftijd.

Wat doet ZO!34?

ZO!34 is de streekomroep van de gemeenten Emmen en Coevorden, in Zuidoost-Drenthe. Het is onze taak als lokale publieke omroep om het nieuws uit de regio te brengen. Dat kan zijn politiek, maar ook 112-nieuws of als het gaat om evenementen of muziek uit de regio. Dat doen we niet alleen via deze website, maar ook op onze social media-kanalen en op radio en televisie. Meer informatie over ZO!34 vind je hier.

Wat kan jij doen bij ZO!34?

Als vrijwilliger ben je een paar uur per week beschikbaar voor bijvoorbeeld redactie, productie, presentatie of techniek. Zo kan je lid worden van de social media-redactie om te bedenken wat we op onze facebook en instagram delen, of kan je cameraman of -vrouw worden voor het maken van toffe uitzendingen en videoreportages. Maar wat dacht je van visagie achter de schermen? Of juist presentatie voor de schermen, op radio, tv of online? Je mag bij ons aan allerlei taken proeven en van alles proberen en leren.

Wellicht wil je ervaring op doen om later op professionele basis in de media te werken. Ook dan ben je op de goede plek, ZO!34 is een kweekvijver gebleken voor bijvoorbeeld RTV Drenthe, SLAM!, Qmusic, NPO Radio 2, NPO 3FM en 538. Niet alleen qua presentatoren, maar ook qua sportverslag, techniek, productie, regie, ict en social media.

Solliciteren

Wil je graag bij ZO!34 werken als vrijwilliger? Stuur een mail naar vacature@zo34.nl met wat je zou willen doen en waarom je dat leuk lijkt.