Kijk hier de derde aflevering van Op Weg Naar Koningsdag terug

Wat zijn de modetrends rondom Koningsdag? Dat en meer in deze aflevering. Foto: ZO!34

Sokken voor de koning? Het is een van de onderwerpen in de aflevering van Op Weg Naar Koningsdag deze week. En we blijven bij de mode, want ondernemers in de regio houden natuurlijk ook rekening met het bezoek van de koning. Wat koop je in met het oog op die dag? En wat raad je jouw klanten aan om te dragen? Michelle en Marije vragen advies!

Ook Benthe is op pad, zij vraagt in Coevorden of mensen zelf lid zouden willen zijn van het koningshuis. De reacties zijn wisselend! En de Harry's zijn op pad voor de zoetekauwen, want bij bakkerij Jan Bult worden speciaal voor het koninklijk bezoek taartjes gemaakt.

Lees hier meer over de Maxi's en Wimpies

En zijn hoeveelste verjaardag komt de koning eigenlijk bij ons vieren? Dat en meer vraagt Jaap in Klazienaveen tijdens de Koningsquiz. Over dat verjaardagsfeestje gesproken, daar is nog wel het een en ander qua voorbereidingen voor nodig in Emmen. Tycho en Mattis vragen centrummanager Laurens Meijer hoe het met die voorbereidingen gaat.

Kijk hier de aflevering terug:


In de maand april zie je wekelijks een nieuwe aflevering van Op Weg Naar Koningsdag. Elke werkdag om 13.00 uur en 19.30 uur kan je de aflevering van die week zien en natuurlijk ook online. Meer over koningsdag in Emmen vind je op onze speciale koningsdagpagina.