Taartservice: Petra uit Bargeres is even stil van zoete verrassing

Petra, beter bekend als Pietje onder vrienden, wordt verrast met een taart. Foto: ZO!34

Petra uit Bargeres, beter bekend als Pietje onder haar vrienden, staat altijd paraat voor anderen, zelfs als ze zelf al het nodige op haar bordje heeft liggen. Kylian van ZO!34 bezocht haar huis om haar te verrassen met een speciale traktatie.

"Je had verwacht dat er iemand anders kwam, volgens mij," lachte Kylian, toen Petra de deur open deed. Ondanks het onverwachtse bezoek werd de taartservice hartelijk ontvangen: "Wat hartstikke leuk jou te treffen, joh!" reageerde Petra.

Behulpzaam

Petra staat bekend als een buitengewoon behulpzaam iemand. Volgens haar vrienden staat ze altijd voor iedereen klaar en klaagt ze nooit en als je haar belt of ze even wil langskomen, staat ze er altijd. "Wat vind ik dat hartstikke lief en attent", reageerde Petra overweldigd. "Ik zou zeggen, pak de camera. Dit komt op Facebook te staan." Ze bedankte iedereen die betrokken was bij de verrassing: "Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken. Voor deze heerlijke taart. Ja, Gud, ik ben er stil van."

ZO!34 zet elke week iemand uit de regio in het zonnetje in de Taartservice. Wil jij ook iemand opgeven? Neem contact met ons op!

Kijk hieronder de hele aflevering van de ZO!34 Taartservice met Petra: