FC Emmen verliest met 3-0 van Jong PSV

FC Emmen bij een vorige wedstrijd waar ze wel wisten te winnen. Foto: Paul Barelds

In een teleurstellende wedstrijd tegen Jong PSV op De Herdgang leed FC Emmen een nederlaag met 3-0. De Emmenaren begonnen goed, maar kregen halverwege de eerste helft een tegendoelpunt te verwerken, gevolgd door nog een doelpunt vijf minuten later. De blessure van Vicente Besuijen maakte de situatie nog lastiger voor het team van Fred Grim.

In de tweede helft toonde FC Emmen strijdlust en zette druk op Jong PSV. Ondanks kansen van onder andere Chardi Landu, Mike te Wierik en Piotr Parzyszek bleef de aansluitingstreffer uit. Ben Scholte en een doelpunt van Landu werden afgekeurd. Keeper Jan Hoekstra voorkwam verdere tegendoelpunten, maar in de slotfase scoorde Jong PSV nog een derde doelpunt.

Met een uitwedstrijd tegen Roda JC in het vooruitzicht zal FC Emmen moeten werken aan een beter resultaat om punten te behalen in de competitie.