Hurry-Up verliest van Volendam in de bekerfinale

De handballers uit Zwartemeer zijn er niet in geslaagd om de tweede hoofdprijs in de geschiedenis van de club in de wacht te slepen. Langere tijd bleef het spannend tegen Volendam maar in de tweede helft van de finale ging het dan toch mis.

In het Topsportcentrum van Almere vond het plaats waar de club naast de bekerwinst in 2011 ook die van 2023 graag had willen bijschrijven. Meteen vanaf het begin kwamen de spelers van Joop Fiege op achterstand maar veerkracht is wat de ploeg begon te tonen dieper in de wedstrijd.

Direct na rust kwam Hurry-Up met 14-14 naast Volendam, maar de huidige nummer drie van de HandbalNL League nam daarna afstand. Tien minuten voor tijd was het verschil opgelopen tot zes doelpunten (17-23), het grootste verschil tot dan toe in de wedstrijd. Volendam trok aan het langste eind en won de finale met 25-29.