Combinatieteam E & O/Hurry-Up wint van EHC in Den Haag

De laatste uitwedstrijd hebben de handballer van Oosting E&O/Hurry-Up bezegeld met de winst op EHC in Den Haag. De combinatieploeg uit Emmen en Zwartemeer was te sterk en won met 30-38.

Ondanks de winst had het team van coach Harrie Weerman het in de eerste helft nog lastig tegen de Haagse tegenstander. De ruststand ging in met een 19-15 voorsprong voor EHC. E&O/Hurry-Up kende een goede start van de 2de helft en met het schok van jeugdinternational Emiel Hoogland kwam de score op gelijke hoogte. Het bleef nog even spannend, maar bij 25-29 kwam EHC niet meer terug en leek het verzet gebroken. Komende zaterdag neemt E & O in de laatste wedstrijd in Emmen tegen BFC afscheid van vertrekkende spelers en coach Weerman.