ZO!34 Sport: Zondag 26 maart

Zondag 26 maart staat er weer een gloednieuwe sportuitzending op het programma. van 14.00 uur tot 17.00 uur staat ZO!34 in het teken van sport uit de regio.

In de studio zullen Marije van der Veen en Rolf Timmer zich samen storten op deze drie uur durende sportuitzending. vanaf 14.00 uur is er live voetbal te volgen van twee wedstrijden uit de regio.

Deze keer is Jesper Vaessen langs de lijn te vinden bij DVC'59 tegen Protos in de 4e klasse D. DVC'59 staat momenteel op de 9e plek met 10 punten. Protos heeft één wedstrijd meer gespeeld en staat met 26 punten momenteel op de 3e plek.

Een andere wedstrijd die live wordt veslagen is Schoonebeek tegen Weerdinge. Beide teams staan momenteel in de onderste helft van de 3e klasse D. Schoonebeek met 21 punten op de 7e plek en Weerdinge met 11 punten op de 10e plek. Verslaggevers Hainie Hemme en Tonnie Menke zijn ter plaatse aanwezig.

Na de live verslagen van de twee wedstrijden spreken Marije en Rolf met teamleidster en secretaris Lyonne van der Lans (23 jr) vertelt ons hoe ze terecht is gekomen in de wereld van voetbal, over haar rol bij DVC'59 en dat tijden zijn verandert. Zo is topcoach Sarina Wiegman belangrijk geweest voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal.

Ook zijn de gebruikelijke uitslagen van het amateurvoetbal te horen tijdens de sportuitzending.