ZO!34 Sport: Raptim wint op eigen veld van Gasselternijveen

Een natte zondagmiddag was het toneel voor de wedstrijd in de derde klasse D tussen Raptim en Gasselternijveen. In de eerste helft was het vooral Raptim die de overhand had en verschillende kansen kregen op de voorsprong. De bezoekers uit Gasselternijveen konden in de eerste helft weinig echt overtuigen en konden niet voorkomen dat ze met een 1-0 achterstand de kleedkamer opzochten voor de rust.

Na rust was de wedstrijd wat gelijkwaardiger. Gasselternijveen ging opzoek naar de gelijkmaker en Raptim kon niet in het goede spel van de eerste helft komen. In de slotfase was daar toch de 2-0 voor de thuisploeg. Toch was dit niet de einduitslag, want de bezoekers kwamen na een ingeschoten vrije trap terug naar 2-1.

Door de overwinning van Raptim klimt de ploeg over Gasselternijveen op de ranglijst naar plek 8 in de derde klasse D.