Podcast: Verdel Vertelt, de podcast

Gesprekken met bekende en onbekende Zuidoost-Drenten.

In deze ZO!34 Podcast hoor je de verhalen van bekende en onbekende mensen, die allemaal iets betekenen voor Zuidoost-Drenthe. Host Jeffrey Verdel gaat in gesprek en luistert naar de verhalen die deze hoofdpersonen te vertellen hebben. Wie zijn ze, wat motiveert ze, wat zijn de goede en slechte momenten in hun carrière. Maar vooral: wat is hun verhaal? Je hoort het in Verdel Vertelt, de podcast.

Afleveringen
  • S01-E03 - Wethouder Joop Brink
    In deze aflevering hoor je een gesprek met wethouder Joop Brink. We praten over zijn liefde voor de zorg, voor de VV Dalen en voor de samenwerking in de gemeente. Over kansen voor kinderen, de regio en sportverenigingen. Wat zorgt ervoor dat de ogen beginnen te glunderen bij Joop? Je hoort het in Verdel Vertelt, de Podcast.
  • S01-E02 - Wethouder Jeroen Huizing
    In de tweede aflevering praat Jeffrey met Jeroen Huizing. Wethouder van de gemeente Coevorden, vader en een FC Emmen supporter die ook juicht voor Feyenoord. Samen praten we over belangrijke thema’s in Coevorden, zoals duurzaamheid, onderwijs en cultuur. Maar je hoort over Jeroen, over zijn reis naar Mexico, over zijn zonnepanelen en over ‘zijn’ CDA, wat volgens hem meer is dan alleen een paar mannetjes waar het steeds over gaat. Je hoort het in Verdel Vertelt, de Podcast.
  • S01-E01 - Burgemeester Bert Bouwmeester
    In het eerste seizoen van deze podcast ga ik in gesprek met het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden. De eerste gast is vertrekkend burgemeester Bert Bouwmeester. We praten over zijn weg van bioloog op zee naar het burgemeesterschap, over zijn Drentse roots, over bedreigingen aan zijn adres en over de moeilijke momenten voor een burgemeester. Je hoort het in Verdel Vertelt, de podcast.