Podcast: De Zuidoost Tribune

Vers gemaaid gras, kleedkamer 4 van het slot, vlaggenstok in de hoek. We gaan weer voetballen! In de podcastserie De Zuidoost Tribune gesprekken met hoofdpersonen uit het amateurvoetbal in Zuidoost Drenthe. Host: Stijn Steenhuis, sidekick: Florian van Velthoven of Tom Meijers.

Afleveringen
 • S01-E06: Amateurcoach Marc Hegeman
  In deze aflevering een amateurcoach aan het woord. Als speler met goede trap droeg Marc Hegeman het tenue van Heerenveen, Heracles Almelo en natuurlijk FC Emmen. Nu wekelijks langs de lijn in de eerste klasse. Vertel, Marc, waarom heb je de doorstart in het amateurvoetbal gemaakt?
 • S01-E05: Aanwinst Lennon Ebeltjes
  Lennon Ebeltjes is te gast. We gaan het hebben over dé transfer van de regio. Na dertien seizoenen niet meer in het geel-zwart, maar zwart-goud. In zijn achtertuin in Klazienaveen. Zeg Lennon, oud-jeugdinternational en nu ga je in de derde klasse keepen. Hoe zit dat?
 • S01-E04: Sportjournalist Rene Posthuma
  Te gast is Rene Posthuma. Als liefhebber van amateurvoetbal in de provincie heb je zijn stem herkend, want hij is een van de vaste verslaggevers van het amateurvoetbalprogramma Onze Club van RTV Drenthe. Rene, negentig minuten langs de lijn bij DVC’59 uit Nieuw-Dordrecht tegen vijfdeklasser SVBC, gaat dat nou nooit vervelen?
 • S01-E03: Talent Freddy Quispel
  Freddy Quispel is te gast. Het talent zit vandaag voorin. Een neusje voor de goal bij Twente, Emmen, Oldenburg en PEC. Maar nu amateur bij ACV uit Assen. Heb je dit seizoen je schoenen zelf moeten kopen, Freddy?
 • S01-E02: Kantineartiest Orlando Uitenwerf
  Onze gast is Orlando Uitenwerf. Koning van de kelderklasse. Bekend van feestjes in de kantine. Maar je hebt eerst als prof naam gemaakt op het veld, Orlando. Vertel!
 • S01-E01: Avonturier Maurice Kampman
  In de studio van ZO!34: Maurice Kampman. Avonturier op noppen en soms zelfs blote voeten. FC Emmen, Duitsland en onlangs in het blauw-wit in Valthermond. Je overgang naar een nieuwe club over de grens is afgeketst. Waar ga je dit seizoen scoren?