Vacature Technicus ICT

We zijn op zoek naar een technicus ICT / systeembeheerder. Heb je affiniteit met ICT, doe je of heb je bijvoorbeeld een opleiding systeembeheerder gedaan dan zijn we op zoek naar jou!

Je gaat je bezighouden met het beheer van de IT-omgeving van ZO!34. Die bestaat uit:

  • VMWare vSphere virtualisatie
  • HP DL380p Gen 8 en HP DL360P Gen 8 als serverplatform
  • Windows Server 2019 en AlmaLinux 8 als OS-platformen in de server-omgeving
  • Windows 10 als cliëntplatform
  • Een netwerk gebaseerd op MikroTik

We gebruiken Atlassian Jira en Confluence voor documentatie en het bijhouden van verzoeken van gebruikers. Veel voorkomende zaken automatiseren we met PowerShell of Ansible en voor de monitoring van onze gehele omgeving maken we gebruik van Zabbix.

Wat bieden wij je?

ZO!34 is een volledig vrijwilligersorganisatie, we zijn een leuke club mensen met passie voor het maken van Radio- & TV, we kunnen dus geen salaris of financiële vergoeding geven voor je tijd. Wel bieden we je veel plezier en ontwikkelmogelijkheden, de technieken die we gebruiken en de kennis die je opdoet kun je gebruiken in je verdere IT-carriere. Ook achter de schermen zijn diverse vrijwilligers doorgegroeid in de mediawereld.

Wil jij je horizon verbreden naast de IT? Ook dat is geen probleem, er zijn een groot aantal taken en functies die je voor of achter de schermen van ZO!34 kunt beoefenen. Het enige wat we van jou vragen is dat je aangeeft wat je wil proberen, dan zorgen wij ervoor dat je daar een kans voor krijgt.

Wat vragen we van jou?

Je bent perfect als je affiniteit hebt met ICT, de wil hebt om te leren en het leuk vind om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je begrijpt dat vrijwilligerswerk niet vrijblijvend is en vindt het niet erg om wat vrije tijd in de omroep te stoppen.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen en als je wilt reageren kun je een e-mail sturen naar Bram Wittendorp, b.wittendorp@zo34.nl. Als je belangstelling hebt voor de vrijwilligersfunctie willen we je vragen om je kort voor te stellen en te vertellen wat je leukt lijkt aan vrijwilligerswerk bij ZO!34. Een CV meesturen mag, maar is niet verplicht.

Let op, het gaat om een vrijwillgersfunctie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.