Spelregels ZO!34 Thuisbingo

Spelregels Bingo

De bingo start iedere week met het draaien voor de rijtjesprijzen. Op elke rijtje kan twee keer een prijs vallen. Zowel voor de twee bovenste, middelste als onderste rijtjes, geldt een prijs van €20,- per rijtje. Denkt u een volle rij te hebben? Bel dan naar de studio.

Ook is er iedere week een jackpot. Wekelijks wordt die met €5,- verhoogd, tot een maximumbedrag van €250,-. De jackpot wordt gewonnen door diegene die binnen de eerste veertien getallen een rijtje vol heeft, zonder het gebruik van de joker. De jackpotprijs komt bovenop de gewone prijs.

Na de rijtjesprijzen, wordt er gedraaid voor de volle kaart. De eerste die belt met een goede kaart is de winnaar van de hoofdprijs van €150,-. De tweede met een volle kaart, ontvangt de troostprijs van €50,-.

Kinderen mogen alleen meedoen aan de Thuisbingo onder de verantwoordelijkheid van een volwassene. Zij mogen niet voor de radio als ze een prijs winnen, dit moet een volwassene voor ze doen.

Spelregels Jacht

In de uitzending wordt de jacht aangekondigd en uitgelegd. Het jachtteam staat ergens in Zuidoost-Drenthe en vertelt welk voorwerp de bingospelers moeten meenemen als ze hun opzoeken. De eerste bingospeler die met het goede voorwerp bij het jachtteam aankomt, wint vijf straatjes loten. Ook voor deze loten geldt dat deze binnen twee weken gebruikt moeten worden.

Spelregels Battle

In de uitzending wordt aangekondigd wanneer spelers zich voor de battle telefonisch kunnen opgeven. Uit de spelers wordt willekeurig een deelnemer gekozen met wie de battle wordt gespeeld. De battle is een spel tussen een bingospeler en een presentator bij de bingospeler thuis. Tevens is er nog een verslaggever van de battle aanwezig. De bingospeler krijgt sowieso twee straatjes loten.

Bij winst van de bingospeler, krijgt diegene ook €20,- aan marktjoekels. Bij winst van de presentator, gaan de marktjoekels naar het joekelspel. Het joekelspel wordt alleen gespeeld als de presentator de battle wint. Zodra dit bekend is, mogen alle bingospelers één keer het woord ‘Marktjoekels’ toesturen via de ZO!34-app. Een willekeurige deelnemer zal worden gebeld en wint de marktjoekels.

Spelregels Bonusballen

Aan het eind van de uitzending zullen drie bonusballen worden gedraaid. Door middel van deze bonusballen is het mogelijk alsnog een volle kaart te krijgen. Bij een volle kaart mailt u naar thuisbingo@zo34.nl de volgende gegevens: controlenummer (te vinden op de achterzijde van het lot), lotnummer, naam en telefoonnummer.

Wellicht wordt u aan het begin van de volgende uitzending van de bingo gebeld. Neemt u als volgt op: “Hallo, hallo, ik speel elke zondagavond mee met de Thuisbingo!”, dan wint u de joker. Deze mag gedurende de desbetreffende uitzending worden gebruikt en kan worden ingezet om één ongedraaid getal weg te spelen.

Spelregels Prijzenrad

Op het aangegeven moment in de uitzending (door middel van een alarm) mogen deelnemers bellen om zich opgeven voor het prijzenradspel. Dit wordt tweemaal in de uitzending gespeeld met één deelnemer per spel. Het spel wordt willekeurig gekozen en kort in de uitzending uitgelegd.

Als de deelnemer het prijzenradspel wint, krijgt deze twee straatjes loten. Ook voor deze loten geldt dat deze binnen twee weken gebruikt moeten worden. Na deelname mag de deelnemer mag twee weken niet meespelen met het prijzenrad.

Bellen naar de uitzending

Bingo of opgeven voor een spel? Bel naar 0591-392222.

Prijzen

Prijzen mogen, na goedkeuring in de bingo, worden opgehaald in de studio op woensdagmiddag van 14.00u – 15.00u of op zondagavond van 18.30u – 19.30u. Op deze momenten kunnen ook loten worden gekocht in de studio (voor overige verkooppunten, klik hier). Gekochte of gewonnen loten moeten binnen twee weken worden gebruikt.

ZO!34 Studio
Nautilusstraat 3D
7821AG Emmen

Bij de winnende loten mogen de controlenummers niet doorgekrast worden. Wordt dit wel gedaan dan worden de prijzen niet uitgekeerd.