Spelregels ZO!34 Thuisbingo

Spelregels Bingo

De bingo start iedere week met het draaien voor de rijtjesprijzen. Op elke rijtje kan twee keer een prijs vallen. Denkt u een volle rij te hebben? Bel dan naar de studio.

Na de rijtjesprijzen, wordt er gedraaid voor de volle kaart. De eerste die belt met een goede kaart is de winnaar van de hoofdprijs van €150,-. De tweede met een volle kaart, ontvangt de troostprijs van €50,-.

Prijzen worden toegekend op volgorde waarop deelnemers bellen naar de studio. Per telefoontje kan er slechts 1 prijs worden uitgegeven, wanneer een deelnemer 2 keer bingo heeft, dient deze dus 2 keer te bellen.

Kinderen mogen alleen meedoen aan de Thuisbingo onder de verantwoordelijkheid van een volwassene. Zij mogen niet in de uitzending als ze een prijs winnen, dit moet een volwassene voor ze doen.

Spelregels Bonusballen

Aan het eind van de uitzending zullen drie bonusballen worden gedraaid. Door middel van deze bonusballen is het mogelijk alsnog een volle kaart te krijgen. Bij een volle kaart mailt u naar thuisbingo@zo34.nl de volgende gegevens: controlenummer, lotnummer, naam en telefoonnummer. Wellicht wordt u aan het begin van de volgende uitzending van de bingo gebeld. Neemt u als volgt op: “Hallo, hallo, ik speel elke zondagavond mee met de Thuisbingo!”, dan wint u de joker. Wordt er niet opgenomen, dan zal er tussen de overige opgaves een nieuwe winnaar worden getrokken. De joker mag gedurende de desbetreffende uitzending worden gebruikt en kan worden ingezet om één ongedraaid getal weg te spelen.

Spelregels MarktMand

In de uitzending wordt aangekondigd wanneer spelers zich voor de MarktMand telefonisch kunnen opgeven. Er kunnen zich maximaal 15 deelnemers opgeven. Verderop in de uitzending wordt doormiddel van een trekking bepaald met welke deelnemer het spel gespeeld gaat worden. Halverwege de uitzending zal de presentator van de MarktMand samen met een camera-man/vrouw deze deelnemer verrassen. De MarktMand wordt iedere week met 5 waardebonnen gevuld, voor iedere waardebon wordt een vraag gesteld, wordt de vraag juist beantwoord, dan ontvangt de speler de bijbehorende waardebon. Niet gewonnen waardebonnen blijven in de MarktMand zitten, wanneer een speler alle vragen goed beantwoord krijgt hij/zij de opgespaarde waardebonnen bovenop de 5 waardebonnen waarvoor gespeeld werd.

Spelregels Prijzenrad

In de bingomachine zit een gouden bal, wanneer deze wordt getrokken wordt de bingo stilgelegd en mogen deelnemers zich opgeven voor het prijzenrad. Wordt de bal niet getrokken, dan zal op een moment verderop in de uitzending het prijzenradalarm worden afgespeeld. Op dat moment kunnen deelnemers zich hiervoor opgeven. Het spel wordt willekeurig gekozen doormiddel van het prijzenrad en kort in de uitzending uitgelegd. Als de deelnemer het prijzenradspel wint, krijgt deze twee straatjes loten. Deze gewonnen loten zijn alleen de eerstvolgende bingo geldig. Na deelname mag de deelnemer twee weken niet meespelen met het prijzenrad.

Bellen naar de uitzending

Bingo of opgeven voor een spel? Bel naar 0591-392222.

Prijzen

Geldprijzen worden, na goedkeuring in de bingo, overgemaakt op een door de winnaar aangegeven bankrekeningnummer. Gewonnen loten zullen worden verstuurd naar een door de winnaar opgegeven mailadres. Deze gewonnen loten zijn alleen geldig voor de eerstvolgende bingo. Fysieke prijzen kunnen op zondagavond van half 7 tot half 8 worden opgehaald in onze studio op het volgende adres:

Hoofdstraat 24
7811EP Emmen

Wanneer een deelnemer een rijtjesprijs wint, mag de deelnemer kiezen welke prijs hij/zij wil krijgen. Standaard kan de speler € 20,- krijgen per rijtjesprijs. Ook kan de speler kiezen om deze prijs te proberen te verdubbelen. Hiervoor wordt aan het prijzenrad gedraaid die gevuld is met kaartjes van € 40,- en € 0,-. Er bestaat dus ook de kans dat er niets gewonnen wordt. Ook mag de deelnemer kiezen uit 1 van de koffers met een prijs. Deze prijzen hebben altijd een waarde van meer dan € 20,-. Ook kan in deze prijzen de jackpot verstopt zitten.

De jackpot begint op € 25,- en wordt iedere week verhoogd met € 5,- totdat de jackpot wordt gewonnen.

Loten kopen

Loten voor de ZO!34 Thuisbingo zijn via internet te koop via zo34.nl/thuisbingo/loten. Op deze pagina kunt u aangeven hoeveel loten u wil kopen. Vul hierbij ook een mailadres in, waar de loten na betaling naartoe gestuurd kunnen worden. Als het niet mogelijk is om de loten uit te printen, kunt u die overschrijven op papier. Denk er hierbij ook aan dat de lotnummers en controlegetallen ook worden genoteerd, deze zijn nodig wanneer er een prijs gewonnen wordt met dit lot.

Ook is er de mogelijkheid om de loten te laten versturen naar de speler. Hier worden dan wel verzendkosten voor gerekend, daarnaast wordt dan ook gevraagd om de adresgegevens van de speler. Loten die via de post moeten worden verstuurd, moeten worden besteld voor woensdagmiddag 14:00 uur in verband met de verzendtijd.

Ook zijn de bingoloten aan te schaffen bij onze verkooppunten in Zuidoost-Drenthe, klik hier voor onze verkooppunten. Aangeschafte loten zijn alleen voor de eerstvolgende bingo geldig.