Spelregels ZO!34 Thuisbingo

Spelregels Bingo

De bingo start iedere week met het draaien voor de rijtjesprijzen. Op elke rijtje kan twee keer een prijs vallen. Zowel voor de twee bovenste, middelste als onderste rijtjes, geldt een prijs van €20,- per rijtje. Denkt u een volle rij te hebben? Bel dan naar de studio.

Ook is er iedere week een jackpot. Wekelijks wordt die met €5,- verhoogd, tot een maximumbedrag van €250,-. De jackpot wordt gewonnen door diegene die binnen de eerste veertien getallen een rijtje vol heeft, zonder het gebruik van de joker. De jackpotprijs komt bovenop de gewone prijs.

Na de rijtjesprijzen, wordt er gedraaid voor de volle kaart. De eerste die belt met een goede kaart is de winnaar van de hoofdprijs van €150,-. De tweede met een volle kaart, ontvangt de troostprijs van €50,-.

Kinderen mogen alleen meedoen aan de Thuisbingo onder de verantwoordelijkheid van een volwassene. Zij mogen niet voor de radio als ze een prijs winnen, dit moet een volwassene voor ze doen.

Spelregels Bonusballen

Aan het eind van de uitzending zullen drie bonusballen worden gedraaid. Door middel van deze bonusballen is het mogelijk alsnog een volle kaart te krijgen. Bij een volle kaart mailt u naar thuisbingo@zo34.nl de volgende gegevens: controlenummer, lotnummer, naam en telefoonnummer. Wellicht wordt u aan het begin van de volgende uitzending van de bingo gebeld. Neemt u als volgt op: “Hallo, hallo, ik speel elke zondagavond mee met de Thuisbingo!”, dan wint u de joker. Deze mag gedurende de desbetreffende uitzending worden gebruikt en kan worden ingezet om één ongedraaid getal weg te spelen.

De volgende onderdelen (Jacht, Battle en Puzzelwoord) worden niet iedere uitzending gespeeld, wanneer deze gespeeld worden zal dit worden aangegeven in de uitzending

Spelregels Jacht

In de uitzending wordt de jacht aangekondigd en uitgelegd. Het jachtteam staat ergens in Zuidoost-Drenthe en vertelt welk voorwerp de bingospelers moeten meenemen als ze hun opzoeken. De eerste bingospeler die met het goede voorwerp bij het jachtteam aankomt, wint vijf straatjes loten. Ook voor deze loten geldt dat deze binnen twee weken gebruikt moeten worden.

Spelregels Battle

In de uitzending wordt aangekondigd wanneer spelers zich voor de battle telefonisch kunnen opgeven. Uit de spelers wordt willekeurig een deelnemer gekozen met wie de battle wordt gespeeld. De battle is een spel tussen een bingospeler en een presentator bij de bingospeler thuis. Tevens is er nog een verslaggever van de battle aanwezig. De bingospeler krijgt sowieso twee straatjes loten. Bij winst van de bingospeler, krijgt diegene ook €20,- aan marktjoekels. Bij winst van de presentator, gaan de marktjoekels naar het joekelspel. Het joekelspel wordt alleen gespeeld als de presentator de battle wint. Zodra dit bekend is, mogen alle bingospeler één keer het woord ‘Marktjoekels’ toesturen via de ZO!34-app. Een willekeurige deelnemer zal worden gebeld en wint de marktjoekels.

Spelregels Puzzelwoord

Wanneer het Puzzelwoord wordt gespeeld worden er gedurende de uitzending letters verstopt in de uitzending, de presentatoren zullen aangeven hoeveel letters er die uitzending nodig zijn om het woord te vormen. Wanneer de speler met deze letters het juiste woord heeft geraden moet de speler het woord via de ZO!34-App worden ingestuurd naar de uitzending. In diezelfde uitzending zal nog een winnaar worden getrokken uit alle juiste inzendingen en zal deze winnaar gebeld worden.

Spelregels Prijzenrad

Op het aangegeven moment in de uitzending (door middel van een alarm) mogen deelnemers bellen om zich op te geven voor het prijzenradspel. Dit wordt tweemaal in de uitzending gespeeld met één deelnemer per spel. Het spel wordt willekeurig gekozen en kort in de uitzending uitgelegd. Als de deelnemer het prijzenradspel wint, krijgt deze twee straatjes loten. Deze gewonnen loten zijn alleen de eerstvolgende bingo geldig. Na deelname mag de deelnemer twee weken niet meespelen met het prijzenrad.

Bellen naar de uitzending

Bingo of opgeven voor een spel? Bel naar 0591-392222.

Prijzen

Geldprijzen worden, na goedkeuring in de bingo, overgemaakt op een door de winnaar aangegeven bankrekeningnummer. Gewonnen loten zullen worden verstuurd naar een door de winnaar opgegeven mailadres. Deze gewonnen loten zijn alleen geldig voor de eerstvolgende bingo. Gewonnen prijzen zullen via de post worden verzonden naar de winnaar.

Loten kopen

Loten voor de ZO!34 Thuisbingo zijn via internet te koop via zo34.nl/thuisbingo/loten. Op deze pagina kunt u aangeven hoeveel loten u wil kopen. Vul hierbij ook een mailadres in, waar de loten naar dat mailadres gestuurd kunnen worden. Als het niet mogelijk is om de loten uit te printen, kunt u die overschrijven op papier. Denk er hierbij ook aan dat de lotnummers en controlegetallen ook worden genoteerd, deze zijn nodig wanneer er een prijs gewonnen wordt met dit lot.

Mocht overschrijven ook geen optie zijn, dan is er de mogelijkheid om de loten te laten versturen naar de speler. Hier worden dan wel verzendkosten voor gerekend, daarnaast wordt dan ook gevraagd om de adresgegevens van de speler. Loten die via de post moeten worden verstuurd, moeten worden besteld voor woensdagmiddag 14:00 uur in verband met de verzendtijd.

Ook zijn de bingoloten aan te schaffen bij onze verkooppunten in Zuidoost-Drenthe, klik hier voor onze verkooppunten. Aangeschafte loten zijn alleen voor de eerstvolgende bingo geldig.