Spelregels ZO!34 Thuisbingo

Spelregels Bingo

De bingo start iedere week met het draaien voor de rijtjesprijzen. Op elke rijtje kan twee keer een prijs vallen. Denkt u een volle rij te hebben? Bel dan naar de studio via 0591-392222.

Na de rijtjesprijzen, wordt er gedraaid voor de volle kaart. De eerste die belt met een correcte volle kaart is de winnaar van de hoofdprijs van €150,-. De tweede met een correcte volle kaart, ontvangt de troostprijs van €50,-.

Prijzen worden toegekend op de volgorde waarop de telefoontjes bij het telefoonteam binnenkomen. Per telefoontje kan er slechts één volle rij of kaart worden aangenomen. Als u twee keer bingo heeft, moet u dus twee keer te bellen.

Kinderen mogen alleen meedoen aan de Thuisbingo onder de verantwoordelijkheid van een volwassene. Zij mogen niet in de uitzending als ze een prijs winnen, dit moet een volwassene voor ze doen.

Spelregels Joker en Bonusballen

Gooi na de troostprijs nog niet uw loten weg! U kunt uw kaart nog gebruiken voor een joker bij de volgende bingo. Hierom worden eerst nog drie bonusballen gedraaid. Deze mag u nog wegstrepen op uw loten.

Heeft u aan het einde van de bingo een volle kaart (met of zonder bonusballen) waar nog geen prijs op is gevallen? Dan maakt u de volgende bingo kans op een joker, als u naar thuisbingo@zo34.nl uw lotnummer, naam en telefoonnummer mailt. Wellicht wordt u aan het begin van de volgende uitzending van de bingo gebeld. Neemt u als volgt op: “Hallo, hallo, ik speel elke zondagavond mee met de Thuisbingo!”, dan wint u de joker. Wordt er niet opgenomen, dan zal er tussen de overige opgaves een nieuwe winnaar worden getrokken. De joker mag tijdens die avond één keer worden gebruikt om één ongedraaid getal weg te spelen.

Spelregels Marktmand

In de uitzending wordt aangekondigd wanneer spelers zich voor de Marktmand telefonisch kunnen opgeven. Verderop in de uitzending wordt door middel van een trekking bepaald met welke deelnemer het spel gespeeld gaat worden. Halverwege de uitzending zal de presentator van de Marktmand samen met een cameraman/-vrouw deze deelnemer verrassen. De Marktmand wordt iedere week met 20 euro aan marktjoekels gevuld. Die bemachtigt u door afwisselende spellen te winnen die door de marktmeester of -juffrouw ter plekke worden uitgelegd. De deelnemer krijgt altijd 2 straatjes loten. Alleen deelnemers uit de regio Zuidoost-Drenthe, dat wil zeggen gemeenten Emmen en Coevorden mogen meespelen.

Spelregels Clipquiz

Op een willekeurig moment in de uitzending kan de clipquiz worden gespeeld, als het om een nieuwe muziekvideoclip gaat. Dit wordt dan na de clip aangekondigd door de presentatie met een vraag over die clip erbij. Als u de vraag weet, kunt u bellen naar de studio via 0591-392222. U wordt via het telefoonteam direct doorverbonden naar de uitzending, de eerste die het goede antwoord geeft in de uitzending wint vijf straatjes loten.

Hoger/lager

Soms wordt tijdens de Thuisbingo het spel Hoger/lager gespeeld. Als dit wordt aangekondigd, trekt de presentatie ook een nummertje dat staat voor welke beller mag meespelen. Wordt getal vijf getrokken, dan is de vijfde beller de deelnemer van het spel. Opgeven kan door te bellen naar 0591-392222. Het spel wordt in de uitzending gespeeld met de (oude) bingomolen. Nadat het eerste getal is gedraaid, mag de deelnemer gokken of het volgende getal hoger of lager gaat zijn. Als diegene het goed heeft, wint diegene één straatje loten. Daarna mag de deelnemer stoppen en wint diegene één straatje, of doorgaan en zo meer straatjes verdienen. Maar: als er fout wordt gegokt, is de deelnemer de gewonnen straatjes kwijt.

Prijzen

Geldprijzen worden, na goedkeuring in de bingo, overgemaakt op een door de winnaar aangegeven bankrekeningnummer. Gewonnen loten zullen worden verstuurd naar een door de winnaar opgegeven mailadres. Deze gewonnen loten zijn alleen geldig voor de eerstvolgende bingo. Fysieke prijzen kunnen op zondagavond van half 7 tot half 8 worden opgehaald in onze studio op het volgende adres:

Hoofdstraat 24
7811EP Emmen

Wanneer een deelnemer een rijtjesprijs wint, mag de deelnemer kiezen welke prijs hij/zij wil krijgen. Standaard kan de speler € 20,- krijgen per rijtjesprijs. Ook kan de speler kiezen aan het prijzenrad te laten draaien door de presentatie die gevuld is met geldprijzen van €0,- tot €50,-. Er bestaat dus ook de kans dat er niets gewonnen wordt. Een andere optie is de prijzenkast, gevuld met prijzen met een minimale waarde van € 20,- en achter één van de deurtjes zit de jackpot. De jackpot begint op € 25,- en wordt iedere week verhoogd met € 5,- totdat de jackpot wordt gewonnen.

Loten kopen

Loten voor de ZO!34 Thuisbingo zijn via internet te koop. Op deze pagina kunt u aangeven hoeveel loten u wil kopen. Vul hierbij ook een mailadres in, waar de loten na betaling naartoe gestuurd kunnen worden. Als het niet mogelijk is om de loten uit te printen, kunt u die overschrijven op papier. Denk er hierbij ook aan dat de lotnummers en controlegetallen ook worden genoteerd, deze zijn nodig wanneer er een prijs gewonnen wordt met dit lot. Een andere optie is om de loten online te bestellen en af te halen in de ZO!34-studio.

Aangeschafte loten zijn alleen voor de eerstvolgende bingo geldig.

Klachten

Heeft u een klacht over de bingo? Deze kunt u per mail indienen via thuisbingo@zo34.nl.