Verwachte lancering iPhone en hoesjes in september

Foto: Pixabay
Ondernemend Dit is een commerciële partnerbijdrage

De iPhone 15 staat voor de deur. Naarmate de releasedatum dichter bij komt, circuleren geruchten sneller op grotere schaal. Een van de eerste geruchten die je hoort, is dat Apple eindelijk zijn eigen Lightning-systeem zal laten varen. Er wordt gesuggereerd dat ze zal overstappen op het universele USB-C-oplaadsysteem. Dit na jaren van strijd met de EU-wetgeving en suggesties van veel iPhone-gebruikers.

Geruchten uit verschillende bronnen en gelekte foto's zorgen ervoor dat dit gerucht waarschijnlijker lijkt dan vele andere.

Hoe het iPhone 15 hoesje er tot nu toe precies uit zal zien, weet niemand. Maar het is altijd leuk om te zien hoe mensen speculeren over het meest besproken apparaat. Zeker als je twijfelt of je wel of niet moet upgraden naar de nieuwste iPhone. Dan kunnen deze geruchten je een glimp geven van het ontwerp van de iPhone 15. Zodat je een goede beslissing kunt nemen.

iPhone 15 ontwerp

Geruchten suggereren ook dat de iPhone 15 Pro-modellen licht gebogen randen zullen krijgen. Waardoor de iPhone 15 meer op de iPhone 11 serie gaat lijken, anders dan de recente modellen met een rechtzijdig ontwerp.

Titanium frames

Vanaf de lancering van de iPhone X begon Apple roestvrij staal te gebruiken op geavanceerde iPhones. Maar dat kan veranderen met de komst van de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Volgens berichten zal de iPhone 15 Pro-serie naar verwachting een upgrade naar titaniumframes ondergaan. Dat betekent dat de iPhone 15 Pro-serie lichter en duurzamer zou kunnen zijn. Kijk eens naar de smartwatches. Apple biedt behuizingen van titanium en roestvrij staal voor Apple Watch.

Dunnere randen

Veel mensen verwachten een iPhone met een dunnere rand. De iPhone 14 serie heeft veruit de dunste randen van alle iPhone-modellen. Je kunt de hoesjes bekijken op Smartphonehoesjes.nl. Dit jaar zullen de iPhone 15 Pro-modellen waarschijnlijk dunnere randen hebben dan zijn voorgangers en de standaard iPhone 15-modellen.

Grotere batterijen

Zowel de instapversie als de duurdere versie van de iPhone 15 zouden dit jaar over aanzienlijk grotere batterijen kunnen beschikken. Je kunt een toename van de batterijcapaciteit verwachten tussen 10% en 18%.

Releasedatum iPhone 15

Traditiegetrouw houdt Apple in september meestal het herfstevenement dat gericht is op iPhone, Apple Watch en iPad. Soms kan het evenement worden uitgesteld tot oktober of zelfs november als er iets misgaat.

Het uitstellen van de lancering van de nieuwe iPhone zou de financiële cijfers van het bedrijf in het derde kwartaal ernstig in de war sturen. Het valt daarom te verwachten dat Apple er alles aan doet om de vertraging van zo’n belangrijk product te voorkomen. Als er sprake zou

zijn van problemen, dan kan Apple het evenement nog steeds in september houden. Ze zouden pre-orders voor de iPhone 15 serie kunnen accepteren en deze in oktober verzenden. Dit gebeurde vorig jaar bij de iPhone 14 Plus.

Ondernemend Dit is een commerciële partnerbijdrage