Weekschijf voor Emmense MARYO

WEEKSCHIJF - MARYO, oftwel Marjolein Schepers, uit Emmen bracht vrijdag 9 november haar tweede single uit: "Get On Your Feet". In mei bracht ze haar eerste single "For Better Or Worse" uit en waar dat een hele rustige ballad was, is "Get On Your Feet" volledig het tegenovergestelde.

MARYO vertelde tijdens het interview in Tussenstation zaterdag 10 november dat ze dit nummer heeft geschreven omdat zij en haar vriendinnen soms niet vooruit te branden zijn en liever op de bank film kijken dan samen uitgaan. Dit nummer is bedoeld als stimulans om er wel lekker uit te gaan met zijn allen en is daarom in een heel andere stijl geschreven dan haar vorige single.

Naast "Get On Your Feet" en "For Better Or Worse" heeft MARYO nog veel meer in petto, in 2019 komt namelijk haar eerste album uit! Ook op dit album zullen de stijlen erg verschillen, omdat elk nummer een andere boodschap heeft.

"Get On Your Feet" van MARYO uit Emmen is de hele week te horen als weekschijf. Elke zaterdagochtend om 10.45u wordt in het radioprogramma Tussenstation een lokale artiest geïnterviewd over zijn of haar nieuwe nummer en verrast met de titel weekschijf. Het interview met MARYO is terug te luisteren via www.zo34.nl/gemist.