Boek ‘Het hoe van je eigen ondernemingsplan, gewoon samen met AI’ gepresenteerd

Presentatie van het boek 'Het hoe van je eigen ondernemingsplan, gewoon samen met AI'. Foto: ZO!34 / Caressa van Groenenbergh

Mukava Ondernemen in Emmen heeft afgelopen vrijdag het boek ‘Het hoe van je eigen ondernemingsplan, gewoon samen met AI’ gepresenteerd. Het boek is geschreven door Angélique Snippe.

Samen met Micha Snippe is ze eigenaar van Mukava Ondernemen. Angélique en Micha helpen iedereen met een bedrijfsidee om dit uit te werken tot een concreet plan. Het online systeem van Mukava Ondernemen, vol met informatie, dropdowns en voorbeelden, vormt de basis van het boek. Hiermee kunnen starters inzicht krijgen in hun eigen bedrijf en leren ze ChatGPT gebruiken om onderdelen te motiveren en goed uit te werken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Angélique Snippe, de auteur van het boek. Foto: ZO!34 / Caressa van Groenenbergh

Angélique wil met haar boek praktische hulp bieden bij het opstellen van een ondernemingsplan. Ze legt uit waarom en hoe je het plan moet uitwerken, en geeft inzicht in de samenhang van de verschillende onderdelen. Het schrijven van een ondernemingsplan wordt vaak gezien als lastig en tijdrovend, maar met dit boek wil Angélique starters een voorsprong geven en het proces eenvoudiger maken.

Het boek biedt niet alleen praktische hulp en waardevolle kennis over ondernemerschap, maar ook begeleiding en ondersteuning vanuit Mukava Ondernemen. Door het volgen van de inhoud van het boek kunnen starters zich goed voorbereiden op het starten van hun eigen bedrijf.