WKE'16 wint knotsgek duel tegen Noordscheschut na penalty's

De spelers van WKE'16 vieren feest na winst op Noordscheschut. Foto: ZO!34 / Jari Leijssenaar

In de halve finale van de nacompetitie namen op een goed gevuld sportpark de Meulewieke v.v. Noordscheschut en WKE’16 het tegen elkaar op.

Noordscheschut wist tot twee keer terug te komen van een achterstand waarnaar er een verlenging kwam. Vroeg in de verlenging wist de club uit Emmen de 2-3 op de scorebord te brengen en leek de winst binnen maar vlak voor tijd scoorde Noordscheschut de 3-3 waardoor de wedstrijd beslist moest worden doormiddel van penalty’s. In deze penaltyreeks was WKE de Schutters te sterk en gaat met een 3-5 overwinning in de penaltyreeks door naar de finale van de nacompetitie.

Vandaag wordt bekend wie de tweede finalist wordt tijdens de wedstrijd: Rolder Boys - FC Burgum.

Foto’s: ZO!34 / Jari Leijssenaar