FC Emmen laat zege uit handen glippen

07 oktober 2018 19:46

VOETBAL - FC Emmen heeft in eigen huis een 3-1 voorsprong uit handen gegeven en speelt met 3-3 gelijk tegen Fortuna Sittard.

De club uit Emmen was het grootste gedeelte van de wedstrijd heer en meester over het spel, maar blunderde in de slotfase.

In de eerste helft zorgde Alexander Bannink voor een terechte 1-0. Na rust zorgde invaller Jafar Arias uit een vrije trap van Caner Cavlan voor de 2-0. Door een fout van Keziah Veendorp kwam Fortuna via Lisandro Semedo op 2-1. De thuisclub wist de voorsprong nog verder uit te breiden door een goal van Bannink.

In de laatste 10 minuten van de wedstrijd maakte FC Emmen enkele kapitale fouten. Finn Stokkers scoorde door een inschattingsfout van Kjell Scherpen en maakte de 3-2. In de 85ste minuut had Alexander Bannink de score voor Emmen verder kunnen uitbreiden, maar doelman Koselev greep adequaat in.

In de blessuretijd liet de verdediging van Emmen de bal ongehinderd op de eigen helft komen en Fortuna-middenvelder José Rodriquez kon eenvoudig de bal binnenkoppen: 3-3.

Foto's: Gerrit Rijkens