Laatste aflevering van Op Weg Naar Koningsdag vanaf maandag

De Paleispeil van deze aflevering is op het Bargerveen. Foto: ZO!34

Over iets minder dan een week zal de koning met zijn familie in Emmen zijn. Het is nu echt tijd om de puntjes op de i te zetten, want voordat we het door hebben, is het al Koningsdag. Dat weten Jeffrey Mol en Ruben Neehoff maar al te goed, zij zijn namelijk betrokken bij het feest op het Raadhuisplein.

Verder in deze laatste aflevering van Op Weg Naar Koningsdag ontmoeten we Jannie, ze is een groot liefhebber van het koningshuis en heeft een grote collectie rondom de Oranjes. Daarnaast nemen Michelle en Marije een kijkje in Museum Collectie Brands waar een speciale tentoonstelling gaande is.

Ook test Jaap de kennis van de Zuidoost-Drent als het gaat om het koningshuis en vraagt Benthe op het Bargerveen wat de bezoekers daar vinden van het koningshuis.


In de maand april zie je wekelijks een nieuwe aflevering van Op Weg Naar Koningsdag. Elke werkdag om 13.00 uur en 19.30 uur kan je de aflevering van die week zien en natuurlijk ook online. Meer over koningsdag in Emmen vind je op onze speciale koningsdagpagina.