FC Emmen en gemeente Emmen op zoek naar 'Koning' van de regio

Wie is jouw Koning? Foto: FC Emmen

FC Emmen en de gemeente Emmen slaan de handen ineen om Koningsdag in Emmen nog specialer te maken. Ze zijn op zoek naar mensen in de regio die door anderen als een ware 'Koning' worden gezien, bijvoorbeeld vanwege hun belangeloze inzet voor anderen. Deze 'Koning' zal door onder andere FC Emmen en de gemeente Emmen in het zonnetje worden gezet.

Mensen kunnen iemand voordragen via www.fcemmen.nl/mijnkoning en maken daarmee kans op VIP-tickets voor de wedstrijd FC Emmen - MVV op 12 april, waarin de Emmenaren in een speciaal oranje tenue zullen spelen ter ere van het bezoek van de koning op Koningsdag. De gemeente zal ook enkele inzendingen belonen met een unieke plek langs de route van de koning op die dag. Daarnaast zal één persoon door FC Emmen en de gemeente Emmen worden verrast met een mooie verrassing.

Rondom de wedstrijd zullen er verschillende oranje sfeeracties plaatsvinden en zullen er Koningsspelen worden georganiseerd op het plein voor het stadion.

Het oranje tenue wordt later deze week gepresenteerd, maar meer dan de helft van de shirts zijn nu al verkocht in de voorverkoop. Het shirt is te bestellen via de webshop van de club.