Speciale programmering op Tweede Paasdag

Onder meer in de paasprogrammering: het loco-ei en Emmercompassion. Foto: ZO!34 en Emmercompassion

Op deze Tweede Paasdag heb je waarschijnlijk een extra dag vrij, des te meer reden om lekker ZO!34 aan te zetten. Want met de speciale Tweede Paasdag-programmering zit jij net zo gebakken als een lekker eitje!

Op radio is een extra sportuitzending te horen, FC Emmen speelt dan tegen FC Groningen. Deze inhaalwedstrijd wordt in Emmen gespeeld, nadat de wedstrijd die in januari gespeeld zou worden werd uitgesteld omdat het Groningse team grotendeels was geveld vanwege een besmettelijk virus. De wedstrijd is ook op visual radio te zien op ZO!34-tv.

Vanaf vijf uur is er op ZO!34-radio en tv de zoektocht naar het Loco-ei te volgen. Niet alleen kan je zo meeluisteren naar de zoektocht, maar kan je zelf ook meezoeken. Alle hints die nodig zijn om de eieren te vinden, met elk een speciale prijs daaraan verbonden, hoor je in de ZO!34-uitzending. Op zoek naar het Loco-ei is tot 20.00 uur te volgen.

Na 20.00 uur is op ZO!34-radio de heerlijk non-stop te horen, maar op televisie kan je nog genieten van EmmercomPassion. Jaarlijks wordt in Emmer-Compascuum een eigen versie opgevoerd van de Passion, het verhaal rondom de dood en opstanding van Jezus Christus, met bekende muziek daarin verwerkt. In 2022 werd vanwege de coronacrisis niet een live-optreden gedaan, maar maakte de organisatie een film. Deze film is op Tweede Paasdag van 20.00 uur tot 21.30 uur te zien op ZO!34-tv.

Fijne Pasen!