Nieuw initiatief 'de Sportspeeltuin' in Sleen

De Sportspeeltuin is een programma voor de jongste leerlingen van de basisschool. Afbeelding ter illustratie. Foto: Pixabay

Volleybalclub Sleen, VV Sleen, Gymvereniging Sleen, Handbalvereniging Exito en Bosbad Noord-Sleen presenteren en nieuw initiatief: 'de Sportspeeltuin'.

De Sportspeeltuin

De Sportspeeltuin is een programma voor de jongste leerlingen van de basisschool. Tijdens lessen vol spelen en bewegen werken ze aan motorische vaardigheden. Er wordt flink geoefend: van balanceren, klimmen, springen, rennen tot het gooien en vangen. Het doel is om kinderen goed te leren bewegen en daarnaast bij te brengen hoe leuk bewegen en sporten is.

Informatie

De Sportspeeltuin is elke woensdagmiddag geopend van 16.00 tot 17.00 uur (niet geopend in de schoolvakanties). De lessen vinden afwisselend plaats in de sporthal, op het terrein achter de sporthal, op de voetbalvelden en bij Bosbad Noord-Sleen.

De kosten zijn 50 euro per kind voor een half seizoen. Na aanmelding worden de kosten op 1 september en 1 februari automatisch geïncasseerd. Dit gebeurt tot wederopzegging of tot het moment dat het kind naar groep 3 gaat. Voor vragen/meer informatie kan contact worden opgenomen met Ans Hegen via gvsleen@hotmail.com.