Weer een ZO!34-dj naar landelijke omroep!

graphic: ZO!34

ZO!34-dj Philip Pietrzak krijgt op zondagmiddag van twee tot vijf een radioprogramma op de landelijke radiozender Radio4All van Giel Beelen. Met dit nieuws verraste Beelen Philip vrijdagavond in zijn radioprogramma ‘Veel te Phil’ op ZO!34. Tijdens het telefoongesprek gaf Giel aan dat "er maar weinig mensen met kloten op de radio zijn,” en daarom mag Pietrzak een plekje innemen in de "Speeltuin" zoals Beelen zijn radioplatform noemt.

Kweekvijfer voor Hilversum

Een lange rij van dj's en programmamakers uit de stal van ZO!34 vonden al eerder hun weg naar de landelijke en regionale omroepen. Zij zijn onder andere te horen op 3FM, Radio 538, Qmusic, RTV Oost en RTV Drenthe. "In Hilversum valt het ook op dat er veel talent uit Zuidoost-Drenthe komt, en daar hoort Philip ook zeker bij, "zegt hoofdredacteur Radio Paula Keizer van ZO!34 "Het is ongelofelijk tof om te zien hoe talent, soms zonder enige ervaring, binnenkomt en dan bij ons het vak kan leren. En nog mooier als ze ondanks hun succes bij andere omroepen ook bij ZO!34 blijven, om zelf anderen onder hun vleugels te nemen."

Naast dat er vele gezichten voor de camera en microfoon staan en zitten, hebben ook achter de schermen talloze medewerkers van ZO!34 hun weg gevonden in de mediawereld en werken in productie, techniek, ict of redactie. ZO!34 blijft nieuwe mensen aantrekken om hen op te leiden tot nieuw talent, waarmee het een broedplaats voor de media blijft.