Revaliderende Jasmijn uit Emmen loopt laatste meters halve marathon mee met Jeroen van Veen

Foto: Jeroen van Veen

Jeroen van Veen loopt elke dag hard om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Medisch Centrum. Dit ter nagedachtenis aan het overlijden van zijn vierjarige zoon Kasper aan een agressieve hersentumor. Jeroen loopt de halve marathon in Klazienaveen. Daarnaast heeft hij een programma van evenementen zoals de marathon van Rotterdam, Enschede, Utrecht, Amsterdam en de halve marathon van Egmond aan Zee. In totaal staat Jeroen aan de start van 20 hardloopevenementen. Met de Zestig van Texel in april 2024 sluit hij de sponsorloop door Nederland af.

Tv en radio

Het verdrietige, maar ook liefdevolle verhaal over het leven en overlijden van Kasper heeft ook vele huiskamers bereikt. Na een reeks tv- en radio optredens bij onder andere.Tijd voor Max, Hart van Nederland, Radio 538 en Radio 2 steunen ook vele bekende en minder bekende Nederlanders Jeroen.
Op dit moment staat de teller op ruim 70 duizend euro. Het streven is 100 duizend euro op te halen.

Jasmijn

De 8-jarige Jasmijn uit Emmen loopt de laatste meters voor de finish van de halve marathon samen met Jeroen. In januari 2022 kreeg Jasmijn de diagnose botkanker en is nu bezig met revalideren om weer goed te kunnen lopen. Samen zullen ze laten zien waarom de sponsorloop voor het Prinses Maxima Medisch Centrum zo belangrijk is.