ZO!34 Sport: Zondag 19 Maart

Zondag 19 maart staat de wekelijkse sportuitzending weer op het programma. van 14.00 uur tot 17.00 uur zal er aandacht zijn voor verschillende sporten uit de regio.

De openingsfase van de uitzending staat in het teken van live voetbal. vanaf 14.00 uur is Sportverslaggever Michel van ZO!34 Sport live aanwezig bij de voetbalwedstrijd WKE 16 tegen VV Valthermond. Beide teams voetballen in de 2e klasse K en staan momenteel op de 1e en 2e plek. Koploper is VV Valthermond met 33 punten uit 15 wedstrijden en WKE'16 volgt met 29 punten uit 14 wedstrijden. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 14 uur vanaf Sportpark Grote Geert.

Na de wedstrijd tussen WKE 16 en VV Valtermond volop aandacht voor andere sporten waaronder Honk- en Softbal. De competitie van Honk- en Softbalvereniging Bedrocks Emmen gaat binnenkort van start. Erik Eilering van Bedrocks Emmen vertelt ons wat hij verwacht van komend seizoen.

Ook is er ruimte voor het schaatsen waar Marije over praat met Arianna Pruisscher. Arianna Pruisscher, afkomstig uit Nieuw- Dordrecht heeft als beroepswielrenster de overstap gemaakt naar het langebaanschaatsen. Onder leiding van trainer Jillert Anema en Arjan Samplonius traint ze bij Team Albert Heijn Zaanlander. In oktober 2022 heeft ze zich weten te plaatsen voor de wereldbeker in Calgary op de 5000 meter. We blikken met haar terug op de overstap en het afgelopen schaatsseizoen.

Verder sluiten we de uitzending af met de gebruikelijke sportuitslagen uit de regio (zaterdag- en zondag amateursvoetbal).