Kijk live: Emmens slotdebat in de Grote Kerk

EMMEN - Donderdagavond 15 maart gaan alle Emmense lijsttrekkers vanaf 19:30 uur met elkaar in debat in de Grote Kerk van Emmen. Het debat is een initiatief van de gemeente Emmen en het Dagblad van het Noorden. ZO!34 zendt het debat live uit op het televisiekanaal en via onze website, de kijkmogelijkheden kunt u hier vinden

 

Het debat zal worden geleid door Erik Wijnholds, hoofdredacteur van het Dagblad van het Noorden. Het debat zal gaan over onderwerpen als windenergie, stad & dorpen en werkgelegenheid. Ook is er ruimte voor vragen vanuit het publiek. 

Publiek is van harte welkom bij het debat, de Grote Kerk is geopend vanaf 19:00 uur en het debat zal om 19:30 uur beginnen. Het publiek hoeft zich niet aan te melden, maar u dient wel rekening te houden met slechts een beperkt aantal plaatsen.

 

Coevorden

Ook de Coevordense lijsttrekkers zullen op uitnodiging van ZO!34 met elkaar in debat gaan. Op woensdag 14 maart zal ZO!34 een live televisiedebat uitzenden vanuit de Raadszaal van Coevorden. Vanaf 20:00 uur gaan de lijsttrekkers in Coevorden in debat over onderwerpen zoals de participatiewet, Coevorden Verbindt, de begroting en duurzaamheid. Publiek is van harte welkom in de Raadszaal van Coevorden en krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. De vragen dienen vooraf gemaild te worden naar ditkiest@zo34.nl.

Foto: Flickr/Alias 0591

13 maart 2018 16:00