HOVC pakt winst in Emmen op WKE'16

VOETBAL - Op Sportpark Grote Geert in Emmen stond zondagmiddag de wedstrijd tussen WKE'16 en promovendus HOVC op het programma.

De wedstrijd in de tweede klasse K begon voor beide ploegen zoekende. Toch waren het de bezoekers uit Odoorn die de voorsprong pakten. WKE kwam er de eerste helft niet aan te pas en moest met rust zelfs tegen een 0-2 achterstand aankijken.

Na rust was WKE van plan om de aansluitingstreffer te maken maar HOVC verdedigde goed. Ook kwamen ze zelf nog aan de beurt om de score te vergroten. De tweede helft eindigde zonder doelpunten maar de eindstand werd 0-2 voor HOVC.

HOVC komt daarmee op 6 punten uit op de tweede plaats net onder Valthermond. WKE'16 blijft met 3 punten steken op de vijfde plaats.