Schoonebeek pakt volle punten in slotsecondes

De punten blijven in eigen huis. Archieffoto: vv Schoonebeek

De amateurcompetities in het voetbal zijn weer begonnen in Zuidoost-Drenthe. Elke zondag hoor je in ZO!34 Sport weer verschillende wedstrijden voorbij komen waar onze verslaggevers bij aanwezig zijn.

Zo werd er dit weekend onder meer gevoetbalt in Schoonebeek. Op het programma stond een Zuidoost-Drentse derby tussen de twee ploegen die beide gepromoveerd zijn naar de 3e klasse: VV Schoonebeek - VV Titan.

Het werd een vermakelijke en vooral spannende wedstrijd die leek te eindigen in een gelijkspel. Vooral in de tweede helft ging het spel over en weer, met ook veel fysieke strijd. Zo werden er veel overtredingen gemaakt en kaarten uitgedeeld. Toch was het de thuisploeg die uiteindelijk de overwinning in de wacht mocht slepen. In de 90e minuut maakte Twan Steffens het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Zo pakten de Schoonebeekers de volle buit in de eerste wedstrijd van het seizoen. Die goal is hieronder te bekijken.

Bron: Instagram v.v. Schoonebeek (@vvschoonebeek)