De Skyflyer: Eerste zipcoaster van Nederland over water in de openlucht geopend in Aalden

Nieuwe attractie Skyflyer in Aalden

Een stralende zon en een brandende vuurkorf, vlaggetjes bungelen in de lucht en er liggen harnassen klaar op de grond. Alles staat klaar voor de officiele opening van de nieuwe attractie Skyflyer op vakantiepark Landal Aelderholt in Aalden. De Skyflyer is een een combinatie van een achtbaan en een tokkelbaan. Met snelheden tot 40 kilometer per uur wordt over een parcours van 120 meter lengte gevlogen.

“Onze SkyFlyer is leuk voor het hele gezin. We bieden hiermee iets waarvan de mensen alleen nog gedroomd hebben, namelijk de mogelijkheid om door de lucht te vliegen, hangend met je benen los en te draaien met een verbazingwekkende snelheid,” zegt Marc Meijer, general manager van Landal Aelderholt.

Het vakantiepark heeft met deze attractie een opvallende primeur te pakken. Het is in Nederland de eerste zogeheten Zipcoaster in de openlucht die over water voert en bovendien de eerste op een vakantiepark. Bovendien is de attractie is niet alleen voor de gasten van het vakantiepark, maar is toegankelijk voor iedereen die dat wil.