Drie jongeren uit Emmen opgepakt voor mishandeling vrouw (20)

De mishandeling vond plaats in de buurt van de Hema. Foto: RTV Drenthe / Rien Kort

Drie mannen (17, 18 en 19 jaar) uit Emmen zijn aangehouden voor de mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Dordrecht. Het slachtoffer werd dinsdagavond op de Hoofdstraat (ter hoogte van de Hema) onder meer geslagen. Het drietal zit momenteel nog vast om verhoord te worden.

Volgens de politiewoordvoerder kwam er op de bewuste rond 22.00 uur een melding binnen. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het incident of de ruzie is geweest. Over de aard van de verwondingen kan de politie niets zeggen. De verdachten en het slachtoffer zijn vermoedelijk wel bekenden van elkaar.

Onderzoek loopt volop

Het slachtoffer was niet alleen, ze was samen met een vriendin. Deze vrouw, die niet werd aangevallen, heeft een verklaring afgelegd bij de politie.

Een van de verdachten werd dezelfde avond nog opgepakt, de andere twee werden gisteren gearresteerd. "Het onderzoek loopt volop. We zijn in gesprek met de verdachten over wat er precies is gebeurd. En wat er aan vooraf is gegaan."

Mochten er nieuwe feiten boven tafel komen, dan sluit de politie meerdere aanhoudingen niet uit. De politie roept getuigen op zich te melden. Er wordt geprobeerd om beeldmateriaal vanuit het Emmer centrum te achterhalen.

Dit is een artikel van