Nieuwe podcast: Van Aap tot Zebra

Waarom zitten er twee prairiehonden in het verblijf van de pinguïns? Wat gebeurt er allemaal op het Kompasplein? En wanneer kunnen we een nieuw beverpaartje verwachten?

Antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je vanaf vandaag in de nieuw ZO!34-podcast ‘Van Aap tot Zebra’. In deze tweewekelijkse podcast praat ZO!34-presentator Nicky Tabak met Wildlands-expert Hanneke Wijshake over het laatste nieuws uit het park, zetten ze bijzondere dieren die je misschien niet zo snel zou opvallen in het park in het zonnetje en beantwoorden ze vragen van luisteraars.

In de eerste aflevering wordt de verbouwing van het Kompasplein uitgebreid besproken. Wat gaan we straks zien als we het park binnenkomen? Daarnaast vonden de gekoppelde bevers elkaar toch niet zo leuk en moet het park op zoek naar een ander paartje. Zijn bevers kieskeurig als het op een partner aankomt? En hebben de dieren de bezoekers gemist tijdens de lockdown?

Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online. Wil je een vraag insturen? Mail dan naar vanaaptotzebra@zo34.nl en misschien komt jouw vraag wel voorbij in de volgende aflevering!

Luister de podcast via zo34.nl of via je favoriete podcastapp.