Kapsalon Theater-bedenker Sanne Wallis De Vries zelf afwezig door corona

Sanne Wallis De Vries is mede-bedenker van Kapsalon Theater. Foto: Twitter

Sanne Wallis de Vries is vandaag zelf niet aanwezig bij de door haar opgezette actie 'Kapsalon Theater'. De 50-jarige cabaretier zou optreden in het Rensentheater in Emmen, maar moet in thuisquarantaine vanwege een 'coronageval binnen de familie'. Dat schrijft ze op Twitter.

"Lief publiek, spelers, theaters, tot mijn grote verdriet moet ik door ‘n coronageval binnen de familie thuis blijven. Maak er de mooiste dag van het jaar van. En stuur af en toe ‘n foto of een filmpje zodat ik kan mee genieten. Handhavers, laat je lekker knippen", aldus Wallis de Vries op Twitter.

Caberatier Wallis de Vries zette de actie samen met cabaretier Diederik Ebbinge op. Mensen kunnen zich in vandaag in diverse theaters in Nederland laten knippen terwijl artiesten een voorstelling verzorgen. De actie is opgezet om een signaal af te geven naar de overheid, omdat theaters volgens de huidige coronamaatregelen nog steeds niet open mogen. Wie er vanavond als vervanger in het Rensentheater staat, is nog niet bekend.