Weer gelijkspel voor FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen heeft dit seizoen voor de achtste keer gelijk gespeeld. Deze keer thuis tegen Almere City FC. Het werd 2-2.

In de beginfase had Emmen het meeste balbezit en kreeg via Omran Haydary een prima kans, maar hij schoot de bal net langs de verkeerde kant van de paal.

Halverwege de eerste helft waren er een aantal goede kansen voor Almere, maar doelman Dennis Telgenkamp redde uitstekend.

Tien minuten voor de pauze kwam Emmen op voorsprong. Cas Peters scoorde op aangeven van Haydary.

Al snel na de rust maakte Glenn Bijl er 2-0 van en daarmee leek Emmen het duel te beslissen. Cas Peters was daarna ook nog dicht bij de 3-0, maar zijn schot kwam op de paal.

In de 71e en 74e minuut gaf Emmen de voorsprong alsnog uit handen. Damon Mirani maakte de 2-1 en Silvester van der Water de 2-2.

Een geweldige redding van doelman Telgenkamp voorkwam dat Almere er ook nog 2-3 van maakte.

Foto's: Gerrit Rijkens