FC Emmen helpt kinderen aan een kerstcadeau

FC Emmen gaat cadeaus inzamelen voor kinderen die normaal gesproken tijdens de feestdagen geen cadeau krijgen. Voor die kinderen tot en met twaalf jaar zet FC Emmen Naoberschap zich in met de actie ‘Geen Kind Zonder Cadeau’. FC Emmen verzamelt cadeaus en zorgt dat deze terechtkomen bij de kinderen .

Vanaf maandag 6 december staat voor stadion De Oude Meerdijk een grote kerstboom met een kersthuisje. En vanaf dinsdag 7 december tot en met donderdag 9 december tussen 14.00 en 17.00 uur en op vrijdag 10 december tussen 14.00 en 20.00 uur kan iedereen een cadeautje langsbrengen Het is ook mogelijk een cadeautje op te sturen naar FC Emmen. Cadeaus dienen nieuwe artikelen te zijn, geen gebruikt speelgoed. De maximale waarde van een cadeau is €20 - Op woensdagmiddag neemt mascotte SIBI alle cadeaus in ontvangst. Op vrijdagmiddag zal de Kerstman dit zelf doen.

Ook is het mogelijk om de naam van een kind dat een cadeautje verdient door te geven. Dit kan via www.fcemmen.nl/geenkindzondercadeau. . FC Emmen zal de cadeaus vervolgens bezorgen bij de opgegeven kinderen. Ook zullen diverse partijen in de regio, zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Voedselbank Zuidoost-Drenthe, met de cadeaus bij kinderen langsgaan.