Bedrocks winnen twee keer overtuigend van Knights, aspiranten bijna kampioen

De heren van Bedrocks deden zondag goede zaken bij Knights. Foto: Bert Springer

In een weinig spannende wedstrijd won Bedrocks uit Emmen zondag de wedstrijd tegen Knights met 2-14. In de uitwedstrijd werden de slagmensen van Knights van tevoren gevreesd, maar de verdediging van de Emmenaren stond goed en zo maakte de thuisploeg geen kans.

Pitcher Davey Paulussen gooide een goede wedstrijd en werd daarbij geholpen door zijn teamgenoten in het veld. Zo zorgde catcher Robin Brandjes voor de nodige vangballen. Aanvallend konden beide teams weinig potten breken. Met slechts zes honkslagen voor de Knights en zeven voor Bedrocks werd er weinig geslagen. In de eerste twee innings werd er dan ook maar één run gescoord door Bedrocks.

In de derde inning liep Bedrocks uit. Knights deed nog iets terug door twee runs te scoren, waardoor de tussenstand op 2-7 kwam. In de 4e en 5e inning was het verzet van de Knights gebroken en liep Bedrocks uit naar een 2-14 eindstand.

Aspiranten winnen ook

De beloften van Bedrocks speelden een dag eerder ook tegen Knights uit Leek. De Emmenaren moesten thuis winnen om het kampioenschap binnen te halen. Mede door een goede wedstrijd van pitcher Pim Bekering en goede slagen van Conner Keuter, Jasper Vos en Lisanne Mol, wist de ploeg eenvoudig te winnen met 11-0.

Uit de volgende drie wedstrijden die nog op het programma staan moeten de Bedrocks Aspiranten nog één punt halen om de tot nu toe nog ongeslagen status om te zetten naar het kampioenschap.