UPDATE: vaccineren in Emmen donderdag 'gewoon' hele dag mogelijk

De GGD meldde eerder dat afspraken van donderdagmiddag verzet zouden worden, maar dit is niet meer nodig. Foto: GGD

De vaccinatiestraat van de GGD in Emmen is donderdag, in tegenstelling tot eerder gemeld, toch op de normale openingstijden open. Dat meldt de GGD.

Eerder communiceerde de GGD dat de openingstijden van de vaccinatielocatie in Emmen voor woensdag- en donderdagmiddag werden aangepast. Dit in verband met de verwachte hitte. De locatie in Emmen is donderdag dus gewoon geopend van 7.00 tot 17.00 uur. De GGD kan de normale openingstijden garanderen, omdat er nu een koelinstallatie in het pand aanwezig is. ‘Het is dankzij vele partners onverwacht toch gelukt om een koelinstallatie voor deze grote locatie beschikbaar te krijgen. We zijn al een tijd bezig om dit voor elkaar te krijgen, maar dit was tot nog toe helaas niet gelukt’, schrijft de GGD.

Op woensdag zijn de openingstijden nog wel aangepast. De vaccinatielocatie is dan geopend van 7.00 tot 13.30 uur. De GGD belt zelf met mensen die 's middags een afspraak hadden staan voor een vaccinatie.

Op zowel woensdag als donderdag is de testlocatie wel gewoon geopend tot 17.00 uur. De GGD raadt aan om een flesje water en wat te eten mee te nemen naar de afspraak.