FC Emmen uitgebekerd

VOETBAL - FC Emmen is in de eerste ronde van de KNVB beker uitgeschakeld door NEC. Emmen verloor thuis met 1-3.

Na een half uur spelen kwam FC Emmen wel op voorsprong, maar dat was tegen de verhouding in. Een pass van Youri Loen werd door Alexander Bannink op een fraaie manier afgerond.

Een paar minuten later stond het al weer gelijk. Een terugspeelbal van Josimar Lima werd onderschept door Sven Braken en simpel binnen getikt.

Na acht minuten spelen in de tweede helft was het duel beslist. Sven Braken maakte na vier minuten zijn tweede doelpunt en weer vier minuten later passeerde Arnout Groeneveld doelman Telgenkamp in de korte hoek.

Emmen had met een snelle tegengoal de spanning nog terug kunnen brengen, maar het zat er niet in en NEC kon de wedstrijd verder simpel uitspelen.

Vrijdag speelt FC Emmen thuis tegen Go Ahead Eagles.

Foto's: Gerrit Rijkens