FC Emmen speelt weer gelijk

VOETBAL - FC Emmen is thuis tegen Fortuna Sittard niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Een schot op de lat, drie keer de paal en een prima keepende doelman Miguel Santos stonden een overwinning van Emmen in de weg. 

De eerste kans was voor Cas Peters, maar zijn schot werd gestopt door doelman Santos. Hemmen raakte de paal na een vrije trap van Youri Loen en Cas Peters en Alexander Bannink misten hun kansen om Emmen nog voor de rust op voorsprong te brengen.

Na de pauze zette Emmen meer druk en kreeg het een aantal goede kansen. Loen schoot tegen de lat en Bannink kwam vrij voor de keeper, maar schoot tegen de paal. Ook Fortuna kreeg nog een goede mogelijkheid via Driess Saddiki, maar hij stuitte op doelman Dennis Telgenkamp. Tien minuten voor het einde had Emmen de winst naar zich toe kunnen trekken via een strafschop na een overtreding op Cas Peters, maar invaller Anco Jansen schoot de bal recht in de handen van doelman Santos.

Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Cas Peters een onterechte rode kaart na een lichte overtreding op Askovski. Ondanks de man minder bleef FC Emmen aandringen. Youri Loen haalde nog een keer schitterend uit maar zijn schot werd gestopt door Santos zodat het bij 0-0 bleef.

 

Foto's: Gerrit Rijkens

09 september 2017 15:05