JongerenRaad Coevorden opent condoleanceregister voor overleden toezichthouder

COEVORDEN - Toezichthouder bij Veiligheidszorg Drenthe Henk Exel is afgelopen week overleden.

Naast toezichthouder in de gemeente Coevorden was hij ook toezichthouder op De Nieuwe Veste in Coevorden. "Henk is zeer geliefd onder de verschillende jongeren in Coevorden die hem ook zeer missen. Henk was niet zomaar een toezichthouder, maar een vakman op het gebied van werken met jeugd", laat JongerenRaad Coevorden weten.

"Onder de tranen die zullen vallen schuilen mooie herinneringen." Daarom heeft de JongerenRaad samen met De Nieuwe Veste, in samenspraak met de familie, een condoleanceregister geopend. Via www.condoleance.nl/18209/henk-exel.html kunnen de mooie herinneringen die er zijn aan Henk Exel worden opgeschreven. Het register zal op een later tijdstip worden aangeboden aan de familie van Henk.

De JongerenRaad roept op om, omdat Henk erg van bloemen hield, zoveel mogelijk bloemen te (laten) bezorgen bij Monuta in Emmen, Weerdingerstraat 201.

De uitvaartceremonie zal live gestreamd worden, meer informatie daarover zal verschijnen op de Facebookpagina van JongerenRaad Coevorden.

Foto's: Familie Exel