Hoogste punt woontoren Troubadour in Emmen bereikt

EMMEN - Het hoogste punt van de woontoren Troubadour in Emmen is bereikt .

De Toubadour gelegen aan de Middenhaag in de wijk Emmermeer wordt in opdracht van woningcorporatie Lefier gebouwd door bouwbedrijf Brands. De Troubadour is naast de woontorens Solo en Sopraan de derde woontoren in dit gebied. Letterlijk een hoog punt, want de woontoren telt elf verdiepingen met in totaal zestig appartementen.

Oplevering

De oplevering van de huurappartementen door Lefier staat gepland rond de bouwvak dit jaar. Er worden veertig driekamerappartementen gerealiseerd met een woonoppervlak van ongeveer zeventig vierkante meter en twintig tweekamerappartementen met een oppervlak van ongeveer zestig vierkante meter. Op de begane grond bevinden zich de gemeenschappelijke ruimtes, zoals een fietsenstalling en de mogelijkheid voor het parkeren van scootmobielen.

Met de oplevering van de derde woontoren is fase 3 van het project Middenhaag gerealiseerd en komt er een einde aan de herstructurering van het gebied. Samen met de lagere wooneenheden Alt en Duet vormen de woontorens Solo, Sopraan en straks ook Troubadour het hart van de wijk Emmermeer.

Belangstellenden voor een huurwoning kunnen zich als woningzoekende inschrijven op de website Thuiskompas.nl.

Foto: Lefier