Lieve Isabel: Een boodschap van Liefde

Elke woensdagavond om 21.40 uur heeft Gert-Jan in het programma De Avond Van de column Lieve Isabel. Deze wordt iedere week geschreven en voorgelezen door zijn moeder, die schrijft onder de naam Mamalie.

Lieve Isabel

Daar ben ik dan. Niet in de studio, maar thuis aan de telefoon. ZO!34 komt steeds dichterbij.

Als ik denk aan vorige week met de geweldige actie 'Hart voor Elkaar' is dat helemaal waar ook nog. ZO!34 op pad samen met het Drenthe College om mensen thuis te verrassen. Heel veel mensen. En die werden dan overrompeld door de camera en een verslaggever die een verrassende boodschap kwam brengen.

Veel mooie, ontroerende gesprekken aan de deur met de mensen, prachtig lieve initiatieven en fantastische verwen-items.

Ik hoorde ook een volledige tuinmetamorfose uitgedeeld worden. Prachtig. Ik had 'm wel willen winnen. Wat een geweldig mooie prijs om te krijgen. En wat super als er iemand is die dit verlangen instuurt voor een ander. De ontvangers waren er helemaal blij mee. Gelukkig maar. Ik was een beetje jaloers, maar kon dat toch aan de kant schuiven toen ik hoorde hoe enthousiast en dankbaar de prijzenwinnaars waren van deze tuinverbouwing.

En dan zitten we nu in de week van Kerst. Inmiddels ook verworden tot een feest van liefde, licht en gezelligheid. We gedenken de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal. Soberder kan het bijna niet. Maar Hij kwam ook met een boodschap. Een boodschap van Liefde. En die gaat alle prijzen, pracht en praal te boven!

De groeten.