GIRLSGIRLSGIRLS speelt tijdens de uitverkochte Popronde Pre-Party

HOOGEVEEN – GIRLSGIRLSGIRLS uit Emmen en Jessy Yasmeen uit Rotterdam spelen zaterdagavond 21 november in een uitverkocht Podium tijdens de Popronde Pre-Party.

Oorspronkelijk stond de Popronde Pre-Party begin november al gepland, maar kon het toen niet doorgaan vanwege de aangescherpte maatregelen. Helaas betekent uitverkocht het maximale aantal van dertig personen, maar dat de bibliotheken, theaters en poppodia weer open mochten zorgt er wel voor dat deze twee veelbelovende acts weer voor publiek mogen spelen.

Jessy Yasmeen
Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs in 2019, twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards en 80 optredens heeft deze Nederlandse muzikante met Zuid-Amerikaanse roots grote stappen gemaakt. 2020 staat in het teken van haar nieuwe EP onder TCBYML, de halve finale van de Grote Prijs, maar ook de Popronde mag niet ontbreken.

GIRLSGIRLSGIRLS
De band GIRLSGIRLSGIRLS bestaande uit Geosy Kleefman (zang en gitaar), Lenard Davers (zang en drum), Bastiaan van der Spek (gitaar en backingvocals) en Roy Moes (bas en bankingvocals), zijn begin 2020 begonnen met een ‘geheime’ show op Eurosonic. Voordat ze muziek uit hadden gebracht zijn ze begonnen met het bouwen van community. Inmiddels heeft GIRLSGIRLSGIRLS twee singels uitgebracht ‘Paralyzed’ en ‘Whatever’. Ook hebben ze een EP uitgebracht genaamd I.N.V.U.

GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, het maakt niet uit wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

Foto: GIRLSGIRLSGIRLS