Geen Glazen Huis, wel Hart voor Elkaar

ZO!34 - Dit jaar zal er voor het eerst in negen jaar geen Glazen Huis Emmen verrijzen.

ZO!34, de streekomroep voor Emmen en Coevorden, maakt normaal gesproken in samenwerking met Drenthe College in december vier dagen lang radio en televisie vanaf de stadsvloer om geld in te zamelen voor een jaarlijks veranderend goed doel. Dit staat ieder jaar weer garant voor vier dagen lang vermaak, spektakel, live-muziek en vooral heel veel Zuidoost-Drenthenaren die geld komen doneren bij het Glazen Huis in het centrum van Emmen.

Door de coronapandemie kan het Glazen Huis Emmen geen doorgang vinden. Toch willen ZO!34 en Drenthe College ook dit jaar op gepaste wijze de handen in één slaan om iets voor een ander te doen, dus daarom is er van 14 t/m 18 december 2020: Hart Voor Elkaar.

Hart Voor Elkaar is een radio- en televisieprogramma op ZO!34 dat niet vanuit het Glazen Huis, maar uit de studio van ZO!34 in het Hospershuis in Emmen wordt gemaakt. Vijf dagen lang kunnen er van 9.00 tot 00.00 uur platen worden aangevraagd voor iemand die het nodig heeft én gaan er wensen in vervulling! In deze tijden kan namelijk iedereen wel een spontaan en lief gebaar gebruiken. Of dit nou een bosje bloemen is, een ontbijtje dat thuisbezorgd wordt of je favoriete liedje op de radio is: van 14 t/m 18 december laat Zuidoost-Drenthe zien dat we Hart Voor Elkaar hebben!

Ken of ben je iemand die het in deze moeilijke tijd verdient om een glimlach op zijn of haar gezicht getoverd te krijgen? Mail dan je wens voor deze persoon naar hartvoorelkaar@zo34.nl. ZO!34 en Drenthe College gaan dan hun uiterste best doen om bij zoveel mogelijk mensen een glimlach op het gezicht te toveren.

Foto: ZO!34