Gemakkelijke zege voor FC Emmen

VOETBAL - FC Emmen heeft de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 4-0 gewonnen.

FC Emmen was de betere ploeg, maar het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel. Nick Bakker kopte Emmen een paar minuten voor de rust op voorsprong wat dik verdiend was. Ook in de tweede helft had Emmen het niet moeilijk tegen een matig FC Dordrecht. In de 63e minuut kwam Emmen op 2-0 via Tim Siekman. Hij tikte binnen na een scrimmage uit een vrije trap van Youri Loen. Siekman maakte een kwartier voor tijd zijn tweede doelpunt en zette Emmen daarmee op 3-0. In de slotfase was het Bakker die er ook nog 4-0 van maakte wat ook zijn tweede van de avond was. FC Emmen heeft zich met deze overwinning op basis van een veel beter doelsaldo geplaatst voor de nacompetitie.

Vrijdag speelt FC Emmen de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Jong FC Utrecht.

Foto's: Gerrit Rijkens