Jaarlijkse Oldtimer dag Coevorden

11 juli 2019 23:33

COEVORDEN – Zaterdag 20 juli staat de jaarlijkse Oldtimer dag in Coevorden op de agenda. Vanuit heel Nederland en Duitsland komen liefhebbers van historische voertuigen naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen.

Vanaf 08.00 uur worden de eerste deelnemers in het centrum van Coevorden verwacht. De deelnemers komen met o.a. auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren, scooters en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn. In de loop van de dag zal een aantal deelnemers beginnen aan een toertocht door de regio. Er wordt gestart in groepen zodat er in het centrum nog voldoende te bewonderen valt voor de bezoekers.

Inmiddels hebben zich al veel deelnemers hebben zich aangemeld. Vorig jaar waren er circa 250 deelnemers aanwezig in Coevorden en de verwachting is dat dit jaar eenzelfde aantal deelnemers aanwezig zal zijn. Indien men nog mee wil doen met de Oldtimerdag kan er nog tot en met donderdag 18 juli aanstaande worden aangemeld via www.stadcoevorden.nl/oldtimerdag of telefonisch via 06-22495838 ( van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur ).