Weet jij wat gezond eten is?

EMMEN/KLAZIENAVEEN - Er zijn weinig onderwerpen waar zoveel over gesproken wordt als over gezond eten. Iedereen heeft er wel een mening over en denkt te weten wat gezond is. Maar wat is eigenlijk gezond? Welke invloed heeft eten op onze gezondheid? En welke stappen kun je zetten om gezonder te eten? Het thema van het tweede gezondheidscafé is ‘Weet jij wat gezond eten is?’. Icare organiseert in 2019 vijf gezondheidscafé ’s. Dit zijn gezellige gratis avonden voor inwoners uit Klazienaveen en Emmen over verschillende onderwerpen rondom gezondheid.

Programma

Diëtiste Sanne Alberts (LBG Diëtisten) is diëtist en leefstijlcoach en zij neemt ons tijdens dit Gezondheidscafé mee in de wereld van gezonde voeding en ze geeft tips voor een gezonde levensstijl. De tweede lezing wordt verzorgd door Mirjam Koops van ‘t Jagt. Mirjam is

diabetesverpleegkundige bij Icare en zij vertelt over de invloed van eten op de verhoogde kans op het ontwikkelen van diabetes of andere gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten.

9 en 16 april

U bent van harte welkom tijdens de Gezondheidscafé’s in Klazienaveen en Emmen. Toegang is gratis en opgave vooraf niet nodig. De avonden starten om 19:30 (inloop vanaf 19:00 uur) en duren tot ongeveer 21:00 uur. In Klazienaveen wordt het gezondheidscafé in de Noorderbreedte gehouden en in Emmen in Wijkcentrum Angelslo. De Gezondheidscafé’s in Emmen en Klazienaveen zijn onderdeel van M& Gezond. Meer weten of alvast de agenda voor 2019 bekijken?

Ga dan naar www.icare.nl/gezondheidscafe