FC Emmen verliest van Excelsior met 2-1

VOETBAL – FC Emmen speelde zondag tegen Excelsior en verloor met 2-1. Hierdoor staat Emmen op de zestiende plek in de Eredivisie met 24 punten uit 22 duels.

De eerste helft van de wedstrijd werd door FC Emmen netjes gespeeld. Excelsior leek angstig te beginnen en vooral de nul te willen vasthouden. Veertien minuten na de rust, scoorde FC Emmen. Een voorzet van Caner Cavlan werd binnengekopt door Michael de Leeuw.

Vijf minuten na de eerste goal stond het echter al 2-1 voor Excelsior. Twee minuten na de 0-1 kwam de eerste goal van Marcus Edwards en de tweede goal kwam drie minuten later van Dennis Eckert.

Dick Lukkien probeerde nog een slotoffensief te forceren, maar echte kansen kwamen hier niet voor. Anco Jansen kwam nog wel dichtbij met een afstandsschot, maar Excelsior-doelman Alessandro Damen voorkwam dit.

Foto's: Gerrit Rijkens