FC Emmen speelt gelijk tegen PSV (2-2)

VOETBAL - FC Emmen heeft in de eerste wedstrijd na de winterstop gelijk gespeeld tegen PSV. Tijdens de wedstrijd leek de Emmense club kansloos, maar in de laatste tien minuten bleek invaller Nicklas Pedersen goud waard.

In de laatste tien minuten van de wedstrijd scoorde de spits twee keer, waardoor de achterstand van 2-0 werd weggeveegdd. Met het punt blijft FC Emmen boven de degradatiestreep staan, op plek vijftien met achttien punten uit achttien duels.

De eerste helft van de wedstrijd was PSV aan de bal. Emmen hoopte op een omschakelingsmoment, maar dit was in de eerste 45 minuten zeer schaars. Emmen kreeg hier simpelweg de kans niet toe van regerend landskampioen PSV. Na een kwartier scoorde Luuk de Jong, wat maakte dat het 0-1 werd. Na de rust en vele manoeuvres verder maakte PSV het 2-0.

Het duel leek gespeeld, maar invaller Nicklas Pedersen zorgde voor een prachtige slotfase voor FC Emmen door in de laatste tien minuten twee keer te scoren.

Foto's: Gerrit Rijkens

Bron: RTV Drenthe