Seksclub Pretty Women heropent als Nachtclub Wonderland

EMMEN – De voormalige seksclub Pretty Women in Emmen gaat weer open als Nachtclub. Er is een nieuwe eigenaar op gekomen, die de naam verandert naar Nachtclub Wonderland.

Pretty Women werd eind vorig jaar gesloten door de gemeente, omdat er te weinig toezicht op de structuur van het bedrijf zou zijn. Er was niet duidelijk wie er de dagelijkse leiding had.

De eigenaar van de club Martin Knecht wilde de zaak heropenen. Na een half jaar kreeg hij een vergunning, maar hij had vlak daarvoor de huur van het pand opgezegd. De onzekerheid duurde voor hem te lang en hier wilde hij niet langer in zitten.

De nieuwe eigenaar, Ben Kerkhoff, zegt dat de club een flinke make-over heeft gekregen. "De heropening is het einde van een slechte geschiedenis. Het lijkt nu niet meer op een bordeel vanbinnen, maar meer op een echte nachtclub", zegt Kerkhoff. Het is de bedoeling dat zaterdag 22 december de nieuwe club opent.

De gemeente Emmen laat weten dat eigenaar Kerkhoff wat dat betreft nog even een slag om de arm moet houden. "De vergunning heeft hij namelijk nog altijd niet", reageert een woordvoerder. "Er moet nog één laatste hobbel genomen worden. Er is een bureau ingezet dat nog een screening doet. Er wordt gekeken naar het verleden van bijvoorbeeld de eigenaar. Dat is standaard bij dit soort bedrijven, dat gebeurt namelijk ook bij horecagelegenheden."

Volgens de woordvoerder hoopt het screeningsbedrijf deze week nog uitsluitsel te geven. "Als de screening positief blijkt, dan kan de vergunning worden verleend en kan hij op zaterdag open."

Bron: RTV Drenthe

Foto: Google Streetview